Puhelu Päivässä Palvelu

Alunperin palvelu suunniteltiin ikäihmisten lähtökohdista, mutta kaikenikäisillä ihmisillä voi olla tarve palvelulle. Palvelumme voi olla hyödyllinen mm. ikäihmisille, kehitysvammaisille, pitkäaikaissairaille ja yksinasuville.

Yksin kotona asuvat ikäihmiset voivat tuntea yksinäisyyttä varsinkin jos heillä ei ole säännöllistä yhteydenpitoa perheenjäseniensä kanssa. Palvelumme on suunniteltu lisäämään turvallisuudentunnetta tietäen, että heillä on aina huolehtiva ja välittävä henkilö, jonka kanssa he voivat puhua - ja joku, joka varmistaa, että kaikki on hyvin.

Pyrimme siihen, että asiakkaalle soittaa pääsääntöisesti aina sama henkilö, mikä mahdollistaa paremman kanssakäymisen asiakkaan kanssa. Tyypillinen puhelu kestää 1-5 minuuttia, mutta joskus pitempäänkin. Puhelun kesto riippuu asiakkaasta; jotkut haluavat puhua paljonkin kun taas osa asiakkaista haluavat vain että heitä muistutetaan vaikkapa lääkkeen otosta. Me annamme jokaiselle asiakkaalle mahdollisuuden osallistua keskusteluun.

Jos asiakas ei vastaa puhelimeen, niin yritämme soittaa uudelleen vielä saman päivän aikana. Jos asiakas ei edelleenkään vastaa puhelimeen, me soitamme yhteyshenkilölle ja kerromme, että emme onnistuneet tavoittamaan asiakasta.

Pyynnöstä, voimme lähettää yhteyshenkilölle säännölliset tilannetiedot sähköpostitse kerran viikossa.

Meillä puheluita soittaa oikeat ihmiset – ei robotit. Henkilökunnallamme on tyypillisesti sosiaali -, tai terveydenhuollon koulutustausta. Soitamme puheluita Oulusta koko Suomen alueelle.

Puhelujen määrät ja päivät ovat vapaasti valittavissa kunkin asiakkaan tarpeisiin. Jos hinnastosta ei löydy juuri sinulle sopivaa vaihtoehtoa, niin ota yhteyttä ja räätälöidään sopiva paketti. Meillä ei ole palvelun aloitusmaksua.

Lataa palvelun esite

Hinnasto alkaen

Puhelut iltaisin (ma-la) klo 18 jälkeen korotetuin hinnoin.

 • 1 puhelu päivässä
  La-su

  32,90 /kk Tilaa
 • 1 puhelu päivässä
  Ma-pe

  37,90 /kk Tilaa
 • 1 puhelu päivässä
  Ma-su

  59,90 /kk Tilaa
 • 2 puhelua päivässä
  La-su

  49,90 /kk Tilaa
 • 2 puhelua päivässä
  Ma-pe

  67,90 /kk Tilaa
 • 2 puhelua päivässä
  Ma-su

  104,90 /kk Tilaa